AMF in Wommelgem: uw specialist voor maatkasten en -keukens

All Measure Furniture (AMF) in Wommelgem is opgericht om klanten perfect afgewerkte maatkasten en keukens op maat te bezorgen, die volledig voldoen aan hun behoeften en smaak. Het maatwerk van AMF is dus voor elke klant anders, maar steeds van dezelfde hoge kwaliteit.

Wij maken voor u:

AMF maakt voor u allerlei meubels op maat, zoals: alle soorten maatkasten voor keukens, badkamers …, werkbladen en spoelbakken van composietmateriaal, dressings, hangkasten, inbouwtoestellen, met BOSCH-toestellen als specialiteit, meubels van formica-laminaat (specialiteit).

Vragen? Contacteer ons

All Measure Furniture uit Wommelgem is voornamelijk actief in de provincie Antwerpen en de Kempen.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Aarzel dan niet om mij te contacteren.

Onze diensten

KEUKENS
KEUKENS

Wij maken voor u uw droomkeuken op maat, komen deze zelf plaatsen en zorgen voor een perfecte afwerking. De plaatsing neemt slechts 2 dagen in beslag!

Lees meer
COMPOSIET
COMPOSIET

Composietmateriaal is bij uitstek geschikt voor werkbladen en spoelbakken. Wij maken voor u een uniek en duurzaam werkblad op maat.

Lees meer
MAATKASTEN
MAATKASTEN

AMF is gespecialiseerd in alle soorten maatkasten: voor keukens, badkamers, bureaus, dressings … De specialiteit van AMF is Formica of laminaat.

Lees meer
HANGKASTEN
HANGKASTEN

Wilt u een hangkast op maat laten maken? Bij AMF kunt altijd rekenen op een persoonlijke benadering en vakmanschap van de hoogste kwaliteit.

Lees Meer
DRESSINGS
DRESSINGS

Wij maken voor u een unieke dressing die voldoet aan al uw wensen. Verwacht een dressing die niet alleen praktisch is, maar ook perfect aansluit bij uw interieur.

Lees Meer
CONTACTEER ONS
CONTACTEER ONS

Wenst u een maatkast of -keuken te laten maken? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en maken vrijblijvend en gratis een offerte.

Lees Meer

Persoonlijke service

Zelfwerkend patroon Jacky Scholiers heeft AMF in 1997 opgericht. Daarvoor was hij al meer dan tien jaar werkzaam als schrijnwerker. Als klant van AMF profiteert u van de jarenlange ervaring en liefde voor het vak van Jacky.

Bij AMF kunt u bovendien altijd rekenen op een persoonlijke service. Ik kom zelf opmeten en geef u graag advies over de mogelijkheden. Dit betekent dat ik werk zonder tussenpersonen, die alles beloven om te kunnen verkopen. Eerlijke beloftes zijn belangrijk, zowel voor AMF als voor de klant! Ik stel ook steeds een gratis prijsofferte op.
AMF LEVERT KWALITEIT VOOR:
  • Alle soorten maatkasten

  • Werkbladen van composiet

  • Maatkasten

  • Dressing op maat

  • Hankasten

Contacteer Ons

© All rights reserved.