Topstone: werkbladen uit composietmateriaal van zeer hoge kwaliteit en duurzaamheid

Topstone is een milieuvriendelijk composietmateriaal dat overwegend bestaat uit kwarts, het hardste bestanddeel van graniet, en uit hoogwaardig acryl als bindmiddel. Bij All Measure Furniture kunnen wij met Topstone aan de slag in Wommelgem en omgeving.

Eenvoudig te reinigen

Het materiaal valt op door zijn fascinerend steenuitzicht en het uitgebreide palet warme tot diep oplichtende oppervlaktekleuren. Daardoor ontstaat een volledig nieuw optisch accent bij de creatie van een keukenblad.

Bovendien bieden de werkbladen en spoeltafels van Topstone ook nog functionele eigenschappen die in deze combinatie zelden te vinden zijn: door het hoge kwartsgehalte en de poriënvrije oppervlakte zijn ze krasvrij, ongevoelig voor vlekken, ongevaarlijk in contact met levensmiddelen en na gebruik eenvoudig te reinigen.

Mooi en hygiënisch

Naast de extreme belastbaarheid van het materiaal - dat bovendien kleurecht en lichtbestendig is - biedt Topstone nog een voordeel: uw spoeltafel kan door AMF zonder opstaande randen mooi vlak worden ingebouwd. Het resultaat is buitengewoon mooi en hygiënisch: een voorbeeldige, nieuwe keukenwerkplaats die u vele jaren vreugde zal schenken.

Doe beroep op ons vakmanschap

AMF werkt met composietbladen om uw keuken van de hoogste kwaliteit en het mooiste uitzicht te voorzien! Nog vragen over Topstone of wilt u meer informatie? Neem dan snel contact met ons op.


Back to Top